Katona Tibor

Tulajdonos, Nail Artists Salon

Ügyvezető, Nail Artists Hungary Kft.


Szeretettel üdvözlöm, Katona Tibor vagyok, a Nail Artists Salon tulajdonosa.
A tradicionális német márka magyarországi forgalmazójaként ugyanazt a magas szintű minőségi és szakmai elvárást tekintem irányelvnek a Nail Artists Referencia Szalon létrehozása és működtetése terén, amit a németországi tulajdonos a Nail Artists alapanyagok megalkotásakor elhatározott. 
A Nail Artists Salon alapelvei a minőség, a megbízhatóság, a luxus érzése, a vendég szeretete és a kellemes hangulat biztosítása és természetesen mindannyiunk egészségének a védelme.
Így várjuk minden kedves vendégünket, kiváló szakemberekkel a Nail Artists Salon-ban, Budapest központjában.


Martonosi Enikő 

Kéz-, lábápoló és műkörömépítő
Master Educator

2007-ben végeztem el a kéz,-lábápoló és műkörömépítő képzést. Folyamatosan versenyeken és szakmai továbbképzéseken veszek részt. Okj képzések gyakorlati oktatójaként tevékenykedtem. Jelenleg szalon munkám mellett, továbbképzéseket tartok.  Fontos a  vendégeim elégedettsége, maximális minőségű kiszolgálása.  Mottómmá vált a "gyorsan, szépet, tartósan"! Minőségi, precíz munka, a vendég személyiségéhez illő alkotás, luxus alapanyagokkal vár, ha betérsz hozzánk!

 Szegeden az Eni Nails szalon tulajdonosaként, és Budapesten a Nail Artists Hungary szalonjában is szeretettel várom a kedves, szépülni vágyó vendégeimet, illetve tanulóimat, kezdőtől haladóig. Sárközi Tünde

Kézápoló, műköröm építő

Már kislány koromban imádtam festeni a körmeim, így már akkor megfogalmazódott bennem, hogy egy nap profi műkörmös szeretnék lenni.
Munkán során igyekszem precíz, igényes és stílusos körmöket készíteni a vendégeim igényei szerint. Szeretek naprakész lenni a szakmámban, folyamatosan követem a divatot, a trendeket, részt veszek továbbképzéseken, hogy vendégeim számára a legtökéletesebb körmöket tudjam elkészíteni.
Úgy gondolom, ez nem csak egy szakma, ez hivatás. A szép körmök mellett gondoskodom a barátságos fogadtatásról és a jó hangulatról.  Szeretem, ha a vendégeim elégedetten távoznak és örömmel várják a következő időpontjukat. 
Beszélek angolul, szeretettel várom a külföldi vendégeket is.